وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها کشف پولشویی به میزان ۵۷۰ سکه طلا در یزد صدور هشدار تشدید سامانه بارشی؛ هشدار بارش برف و تگرگ در ۱۶ استان کشور کندوان از فردا مسدود می‌شود تاریخ برگزاری و دریافت کارت شرکت در آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت سامانه بارشی جدید از فردا یکشنبه تا روز چهارشنبه؛ هشدار بارش برف و باران یوتیوبر پر سر و صدا دستگیر شد/ ۳ سال حبس برای شکارچی بلاگر ۲ نفر از عوامل برگزاری ماراتن کیش بازداشت شدند تمامی مقاطع مدارس البرز فردا تعطیل شد

اعتراض فرهنگیان بازنشسته و چالش‌های ادامه دار رتبه‌بندی معلمان | تجمع مقابل وزارت آموزش و پرورش

جمعی از معلمان بازنشسته امروز در اعتراض به وضعیت رتبه‌بندی خود و عدم دریافت پاداش پایان خدمت خود، مقابل وزارت آموزش و پرورش تجمع کردند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۵ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 06
کد خبر: ۲۵۳۵۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ صبح امروز سه‌شنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ جمعی از فرهنگیان بازنشسته سال ۱۴۰۲ مقابل وزارت آموزش و پرورش تجمع کردند.

فرهنگیان بازنشسته سال ۱۴۰۲ در اعتراض به حواشی رتبه‌بندی و عدم واریز پاداش پایان خدمت، مقابل وزارت آموزش و پرورش تجمع کردند.

به گفته این دسته از معلمان بازنشسته، رتبه‌های جدید که بعد از اعتراض تعیین شده به دلیل آنکه وزارت آموزش و پرورش، سهم مالی مربوطه را به حساب صندوق بازنشستگی واریز نکرده است، در حقوق بازنشستگی اعمال نمی‌شود و عملاً ارتقای رتبه بی‌فایده نصیب آنها شده است!

یکی از فرهنگیان بازنشسته در این رابطه گفت: بعد از ۳۳ سال سابقه با مدرک دکترای فلسفه بازنشسته شدم و ۵ سال آخر دوران کاری را مدیر پژوهشسرای دانش‌آموزی بودم. در رتبه‌بندی، رتبه ۴ را کسب کردم که بعد از اعتراض به رتبه ۵ ارتقا یافت، اما مزایای مالی ارتقای رتبه در حقوق بازنشستگی‌ام اعمال نمی‌شود! دلیل آن هم واریز نشدن سهم آموزش و پرورش به حساب صندوق بازنشستگی است.

وی افزود: هم‌اکنون ۲۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان حقوق دریافت می‌کنم، اما اگر رتبه ۵ برایم اعمال شود، حقوق دریافتی به ۳۲ میلیون تومان افزایش می‌یابد.

این معلم بازنشسته در اعتراض به عدم واریز پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته سال ۱۴۰۲ گفت: در حالیکه مسئولان وزارت آموزش و پرورش وعده واریز بخشی از پاداش را داده بودند، اما این موضوع محقق نشده است.

پیش از این علی فرهادی؛ سخنگوی وزارت آموزش و پرورش درباره پاداش پایان خدمت بازنشستگانی که فرودین تا مرداد سال ۱۴۰۲ بازنشسته شده‌اند، گفته بود که این پاداش تاکنون پرداخت نشده، اما سعی می‌شود تیر یا مرداد امسال پرداخت شود و پس از آن پاداش پایان خدمت سایر بازنشستگانی که سال ۱۴۰۲ بازنشسته شده‌اند، پرداخت خواهد شد.

فرهنگیان بازنشسته می‌گویند طبق قانون مصوب مجلس شورای اسلامی، پاداش پایان خدمت کارکنان دولت باید در زمان بازنشسته شدن پرداخت شود، نه روز‌ها و ماه‌ها بعد از آن و با توجه به تورم موجود در کشور و کاهش ارزش پول ملی که هر ماه تأخیر در پرداخت پاداش مذکور باعث کاهش ارزش و قدرت خرید این مبلغ می‌شود و بازنشستگان از این بابت متضرر می‌شوند، اما با این حال، متاسفانه پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان فرهنگی با تأخیر یک یا دو ساله انجام می‌شود./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار